Arhitectul care transformă „obişnuitul” ȋn „extraordinar”

Amenajari birouri, forFITOUT in presa, News, Uncategorized @ro

Articol publicat in:  Manager-Express2 logo miclogo cariere mic realitatea.net logo mic logo mediafax mic logo_comunicat rapid mic

forFITOUT – companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale își mărește echipa în 2015 cu un membru important, oferind clienților servicii la cheie și integrate.

Astfel, din martie 2015, specialistul Răzvan Chert s-a alăturat echipei și prin experiența, soluțiile inovative și viziunea sa va contribui la dezvoltarea departamentului de design și proiectare.
Răzvan Chert, un arhitect tânăr, cu vârsta de 30 de ani dar cu un potențial uriaș în sfera amenajărilor interioare a spațiilor de birouri, hoteliere, rezidențiale dar și industriale se ghidează în activitatea sa pe motto-ul „If you werent an optimist, it would be impossible to be an architect” (Norman Foster )

„Intotdeauna mi-am dorit să schimb „obisnuitul” în „extraordinar” și să-l pot expune pe înțelesul tuturor. Am considerat că este momentul pentru o schimbare în plan profesional și de aceea am ales forFITOUT. Eu văd designul ca pe o pasiune și nu ca pe o carieră și puține sunt mediile care îmi confirmă acest principiu și îmi oferă libertatea de a-l pune și în practică.”( Răzvan Chert – Design Manager)

Răzvan oferă tuturor proiectelor contur, culoare și mișcare prin tehnicile 2D, 3D și randarile complexe pe care le pune în practică într-o manieră impecabilă.  Deasemenea, forFITOUT se bucură odată cu venirea lui Răzvan Chert și de un plus valoare luând în calcul aria extinsă de expertiză deținută de acesta.

Începuturile carierei sale au plecat de la pasiunea nemărginită pentru desen și fotografie care l-au motivat să se specializeze și în arhitectură, urmând cursuri de specializare încă din perioada liceului.

Primul său proiect a fost amenajarea apartamentului părinților săi. Timid și ușor nesigur în alegerea elementelor a cules laudele designului ce-i aparținea 100% iar dorința de a activa în această sferă a fost din ce în ce mai intensă.

foto2
Sursa foto: DIALux

Între timp, Răzvan a obținut și certificări importante pentru orice arhitect: Certificatul Dialux Evo care atestă specializarea lui pe calculul eficient al luminii din orice încăpere, avize pentru simulări și calcule de iluminat sub amprenta Urmet Distribution iar lista continuă cu numeroase premii obținute în diverse competiții.

Viziunea lui modernă și optimistă a fost lăsată timp de 6 ani și în sute de proiecte de arhitectură și de amenajare interioară a diverselor spații din cadrul unei multinaționale de workplace design.

iluminat4
Sursa foto: DIALux

A renunțat la postul său din cadrul corporației, anul acesta, pentru a coordona întregul departament de Design al firmei forFITOUT.

 

Razvan Chert este arhitectul potrivit la locul potrivit și de aceea alăturarea lui în echipa noastră mă încânta. El nu este doar un specialist în domeniu, cu studiile în palmares, ci are ceva definitoriu: el nu doar proiectează, ci creează o artă în toată proiectele pe care noi trebuie să le livram” ( Cezar Gămulescu – Managing Partner forFITOUT)

Așadar, amenajarea interioară a diverselor spații de birouri nu este doar un serviciu oferit de firmele care se ocupă de această latură a clădirilor, ci este un proces pretențios care trebuie să ofere reputație și satisfacție iar pentru aceste direcții este nevoie de prezența unor specialiști.

Material publicat in: mediafax logoLeave a Reply