O companie care incurajeaza ideile creative si buna dispozitie a ales sa isi amenajeze spatiul de birouri intr-o maniera moderna si adaptata cerintelor pietei, alaturi de echipa forFITOUT.

Nu este o noutate faptul ca, in ultimii ani, spatiile de lucru au devenit medii inspirationale si sporesc energia angajatilor.

Indiferent de cultura organizationala, numeroase firme au inteles ideea de office design inteligent si clientul nostru a pus deja in practica aceasta idee. 80% din spatiu este open-space si faciliteaza comunicarea rapida si eficienta a echipei in orice moment al zilei.

Pentru cei care doresc sa faca o pauza de la taskurile zilnice, s-a ales conturarea unei incaperi in care este inserat un coffee corner, o canapea confortabila, care imita zona de living de acasa. Locul in care cei dragi se aduna si cele mai frumoase povesti se fac auzite zilnic.

cum arata sediul optaros

Initimitatea echipei este un aspect foarte apreciat de companie si acest lucru este evidentiat prin inserarea cabinelor telefonice moderne, frecvent utilizate de acestia.

“Spatiul de lucru trebuie sa emane energia de care are nevoie orice angajat pentru a a se concentra mai bine, a colabora eficient si pentru a-si atinge potentialul. Proiectul actual este plin de culoare si „decorat” astfel incat sa dea senzatia unui loc in care domneste buna dispozitie.

A fost o amenajare facuta cu grija si atentie la detalii. Asta va aduce pe termen lung o multime de beneficii companiei: echipa va fi mai realaxata si productiva, comunicarea va fi mai usoara si este incurajat lucrul in echipa, vizitatorii vor ramane cu o imagine pozitiva pentru ca un sediu cu un design placut se transforma automat intr-o carte de vizita excelenta” – Razvan Chert ( architect forFITOUT)