Partitii

PARTITII

PARTITII RELOCABILE

forFITOUT este singurul dealer oficial in Romania al sistemelor de partitii de sticla si laminate marca ABCD International si detine in exclusivitate agrementul tehnic al acestor produse.

catalinnastase.ro_forFITOUT.dbschenker-131 548
Pereti mobili 588

PERETI MOBILI

O solutie moderna de compartimentare a unui spatiu cu finisaje diversificate, incepand cu lemn, furnir, metal, sticla, pana la materiale ce pot fi vopsite sau personalizate.

PARTITII GIPSCARTON

Configurarea spatiilor intr-o maniera rapida, simpla si garantia unei izolari fonice este rezultatul alegerii gipscartonului.

GIPSCARTON 565
LAMINAT 551

PLACARI LAMINATE

Un design indraznet al peretilor, durabil, modern si perfect adaptat cerintelor actuale.

PLACARI CU STICLA

Sticla ramane un finisaj spectaculos in designul interior dar si exterior cu aplicabilitate extinsa, acolo unde este nevoie de un design modern, de bun gust si de o functionalitate maxima.

pexels-photo-164528 560
4081_Systempaneele_Ambiente 519

PERETI 3D

O noua dimensiune a designului interior este redata prin cele mai moderne elemente decorative 3d. O revolutie vizuala asigurata de panourile in relief.

PRINTURI

Fuziuni inedite de stiluri, materiale si imprimeuri. Pastelurile si versatilitatea pot fi aduse laolalta in spatiile de birouri prin realizarea printurilor. Acestea au o aplicabilitate variata de la folii, tapet si pana la membrane pvc.

Printuri