Articol publicat in: logo mediafax mic

forFITOUT – companie cu capital integral românesc ce implementează proiecte la cheie în domeniul amenajărilor interioare a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, industriale și comerciale continua sa se implice în acțiuni cu responsabilitate socială susținând organizațiile neguvernamentale și activitatea acestora.

Astfel, angajatii companiei au dorit si in acest an sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Unu si Unu – prima si singura Asociatie de parinti din Romania care apara drepturile copiilor din sarcini multiple si/sau prematuri si ale familiilor acestora si ofera suport pe perioada spitalizarii dar si dupa externare.

[box] Ne bucura sa descoperim ca oamenii rezoneaza cu misiunea asociatiei noastre si ne onoreaza increderea lor, dar ne si responsabilizeaza. Ne propunem ca proiectele sa aiba impact pe termen lung, de aceea credem in parteneriate stabile si credem in puterea generata de oameni care se unesc pentru acelasi obiectiv, spune Corina Croitoru – presedintele Asociatiei Unu si Unu[/box]

Sumele acumulate in urma procesului de redirectionare a 2% din impozitul pe venit vor contribui la continuarea proiectul Fire de Dragoste, demarat de acest ONG și care vizează dotarea secțiilor de neonatologie cu seturi de căciuli, botoșei  si cuiburi pentru incubatoarele acestora din 12 neonatologii de gradul III din orasele: Arad, Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Suceava, Galati, Bucuresti Municipal, Bucuresti Bucur, Bucuresti Giulesti. Mai multe detalii despre proiect puteti citi aici.

formular poza

 

Mai multe despre cum puteți sustine proiectele Asociatiei Unu si Unu accesati linkul: http://unusiunu.com/suma-fixalunara/

Despre Asociatia Unu si Unu: http://unusiunu.com/

Descarca formularul 2%: http://unusiunu.com/wp-content/uploads/2015/03/230_2014_unusiunu.pdf

Despre forFITOUT: http://forfitout.ro/d/