Cum arata cele mai indragite birouri operationale?

Amenajari birouri

Se spune despre mobilierul existent intr-un spatiu de birouri ca reflecta modul in care ne desfasuram activitatea.

Daca nu transmite nici o stare inseamna ca elementele de mobilier nu sunt cele potrivite. Trebuie sa alegeti obiectele care ofera spatiului o viziune estetica inedita, creativa si motivationala.

In orice proiect de amenajare interioara, mai ales in spatiile de birouri, apelul catre un specialist in domeniu este absolut esential. Acesta va sti intotdeauna pe ce anume sa se puna accentul, ce stari trebuie sa transmita intregul concept, atat echipei cat si clientilor care viziteaza un sediu de birouri. Nu mai vorbim de spatii functionale, elemente ergonomice si un cadru gandit pe specificul fiecarei companii. Acestea sunt deja cunoscute la nivel teoretic si mai putin corect puse in practica. Niciodata un spatiu in care isi desfasoara activitatea un numar de avocati nu va arata la fel ca sediul unei firme de call-center de exemplu. Designul birourilor este impus de activitatea fiecarei firme si de aceea alegerea tuturor elementelor este un proces particular” spune Razvan Chert – Design Department Manager forFITOUT

Va prezentam o parte din birourile cele mai apreciate de clientii forFITOUT:

1. Simplu si aerisit permite personalizare cu spatii de depozitare si panouri despartitoare

_Linea Koros

 

2. All white inclusiv spatiul de depozitare contureaza un ambient de lucru “clean” si modern

 

Linea _Swing _5050

 

3. Stabilitate, linii fine, finisaje moderne

Linea Linux 5780


4. Monotonia dintr-un spatiu poate fi redusa prin apelul la spatiile de depozitare in culorii vii (verde crud, galben, mov, rosu, portocaliu etc.). O nota de indrazneala n-ar strica pentru un look diferit al locului de munca!

 

Linea_ Linux_ 8080

 

5. Un model clasic in tonuri calde si accesorizat cu panou fonoabsorbant, lampa led, casetiera pentru documente etc.

Linea Swing 7020

 

6. Cel mai cautat model de mobilier de firmele din Romania care aleg varianta clasica de office design, fara note de “creative”

Linea Swing 5050

 

7. Un model de birouri care castiga teren pe piata din Romania despartite la mijloc prin spatiile de depozitare integrate si foarte utile fiecarei echipe

Linea_ Swing 5050

 

Concluzia:

Companiile ar trebuie sa inteleaga faptul ca un birou amenajat la standardele pietei este un must-have si ca are un rol decisiv in formarea imaginii in randul clientilor si in productivitatea echipei. Alegeti mobilierul care vi se potriveste!

Leave a Reply