Cezar Gamulescu – 100 Tineri Manageri de Top din Romania

Amenajari birouri, forFITOUT in presa, News, Uncategorized @ro

Articol publicat in: business magazin logo editia Mai 2015, pagina 87 si logo mediafax mic

 

Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT a fost propus de publicatia Business Magazin in 100 TINERI MANAGERI DE TOP din Romania.

Revista prezinta  într-o maniera clara şi accesibila  evenimentele cu adevarat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De zece ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri romanesc sunt reflectate cu acuratete în analizele Business Magazin, iar premiile obtinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM.

Cezar Gamulescu conduce din 2012 compania forFITOUT, care implementeaza proiecte la cheie in domeniul amenajarilor interioare in spatiile de birouri, spatiile hoteliere, industriale si comerciale din Bucuresti si din strainatate. Din 2013 pana in prezent, compania a fost aleasa sa livreze proiecte de amenajari interioare pentru NEPI, MONSSON, PAY POINT, UNITED BANK LIBIA, LEVIS, HONDA TRADING, GENERALI, PIPEREA SI ASOCIATII,  FLOREASCA TOWER, TENARIS, MARSH, UBI FRANCE, FERERRO ROCHER, HUAWEI ETC.

 Compania sa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 700.000 de Euro.

Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT

In anul 2001 a absolvit Academia de studii economice Bucuresti iar in 2007 Romanian Canadian MBA. Inainte de a-si infiinta propriul business a lucrat pentru Cascade Group si Corporate Office Solutions, in domeniul amenajarilor interioare, arhitecturale si constructii.

Principiile dupa care se ghideaza:

1. Nu exista probleme, numai rezolvari!

2. Sa fii consecvent!

3. Este bine ca atunci cand toata lumea se indreapta intr-o directie, tu sa te intorci si sa alergi in sensul opus!

El afirma cu sinceritate ca nu se poate detasa de problemele de la birou: “Nu poti face chestia asta in momentul in care ai business-ul tau. Am fost si angajat si acum sunt si manager. Nu te vei putea detasa niciodata, nici cand iesi din businessul tau. Este crucea pe care o porti in permanenta cu tine“.

Top 100 business manageriCezar Gamulescu ii sfatuieste pe ceilalti sa renunte la lucrurile si activitatile care nu aduc beneficii: “Personal am indepartat din viata mea tutunul, dulciurile, mancarea chinezeasca, junkfood-ul, bicicleta, litoralul romanesc, televizorul etc. Faptul ca le-am indepartat nu inseamna ca nu le mai accesez, dar asta se intampla din ce in ce mai rar. Nu as putea sa renunt niciodata la familie, care te propulseaza enorm si la pescuit. Pescuitul este ceva ce reuseste sa ma detaseze, pentru o scurta perioada de vreme de problemele si de toata presiunea din jur“.

 

Leave a Reply