Zilele trecute, Cezar Gamulescu a fost invitat de catre oficialitatile Ambasadei Frantei in Romania la un business-breakfast.

Alaturi de alte companii care au ales sa faca investitii in Franta, forFITOUT a stat la masa discutiilor si a prezentat detaliile noului proiect referitor la infiintarea unei divizii cu 60 de angajaţi în Franţa pentru amenajari de birouri.

De indata ce am primit invitatia de la Excelenta sa Doamna Michèle RAMIS, ambasadorul Frantei in Romania, nu am ezitat sa confirm participarea la acest business-breakfast. Este o onoare pentru noi, ca si companie, ca am fost alesi alaturi de firme cu notorietate sa participam la o astfel de intalnire.

Relatia noastra de business cu Franta dateaza din 2013 si am dezvoltat aici proiecte de succes de amenajari interioare. Intregul sistem francez m-a determinat sa continui activitatea aici si in 2017 si mai mult decat atat, sa dezvolt o divizie noua in aceasta tara.” – afirma Cezar Gamulescu Managing Partner forFITOUT

forFITOUT a finalizat proiecte la cheie de amenajari interioare in cladiri de birouri si clinici medicale in Laval, Dijon, Paris, Lyon.

Puteti urmari in emisiunea difuzata de TVR : https://www.facebook.com/forfitout.ro/videos/764760450378007/  cum a inceput totul si ce anume l-a determinat pe Cezar Gamulescu sa-si lanseze businessul pe teritoriul francez.