Coloristica spatiilor de birouri pentru 2016!

Amenajari birouri, News, Uncategorized @ro

Daca in 2015 am tot vorbit despre Marsala, o culoare adoptata mult in fashion, make-up dar si in amenajarile interioare din sectorul rezidential, office, industrial, comercial anul 2016 vine cu 2 nuante in voga, anuntate de Institutul Pantone.

Luam notite si incercam sa le aducem in atentia clientilor si aceasta latura. Este important ca pe langa calitate, design deosebit, materiale si finisaje inedite sa punctam si trendurile in materie de culori, pentru un efect wow”, puncteaza Cezar Gamulescu, Managing Partner forFITOUT

Pentru prima data in istoria Pantone, acestia au ales 2 nuante pentru 2016: Rose Quartz si Serenity. Sunt doua culori menite sa aduca linistea, echilibrul, armonia, esteticul, frumosul si provocarea.

„Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o conexiune, o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată, această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se regăseşte în asocierile tradiţionale de culori” afirma Pantone intr-un comunicat oficial.

Culorile si-au gasit deja locul in colectiile de design vestimentar, make-up dar nu in ultimul rand si in materie de  design interior.

Alaturi de cele doua culori oficiale, institutul Pantone adauga un top 10 al culorilor desemnate de ei ca fiind ideale pentru 2016.

Asadar, daca aveti dubii in alegerea nuantelor pentru spatiile voastre, puteti alege de mai jos ceea ce va caracterizeaza cel mai bine.

627x0

Din cele prezentate de Pantone, noi preconizam ca proiectele noastre de amenajari interioare din acest an vor fi marcate de: Serenity, Green Flash si Lila Grey pentru clientii statornici, conformisti si traditionalisti iar Fiesta, ButterCup si Rose Quartz sunt nuantele alese de cei ce imbratiseaza ideea de modernitate, un design „altfel” in spatiile de birouri si de ce nu atragerea multor priviri din interior si din exterior”, afirma Ionut Munteanu – Co-Managing Partner forFITOUT

 

Leave a Reply