Cum alegi corect mobilierul de birou?

Amenajari birouri

Cand te gandesti la spatiul de lucru, iei in calcul, fara ezitare ca trebuie sa-l faci functional si sa il utilezi cu tot necesarul.

Primul lucru care iti trece prin minte: ce tip de mobilier voi alege?

Ei bine, capitolul acesta este atat de ofertant, inca ar trebui sa te gandesti ca la puzzle din care sa ai rezultatul dorit.

Alaturi de consultantii nostri in office design, ar trebui sa bifezi in functie de necesitatile activitatii: mese de lucru, scaune de birou, spatiu de depozitare, rollbox, accesorii etc. Toate aceste elemente sa faca munca mai usoara celor ce isi desfasoara zilnic taskurile in spatiul respectiv.

Cum alegi corect mobilierul pentru spatial tau office?

O intrebare pe care ti-ai adresat-o nu de putine ori, asa este? Raspunsul este cat se poate de simplu: in functie de nevoile business-ului tau, in functie de buget, in functie de obiectivele pe care ti le-ai stabilit din momentul in care ti-ai realizat proiectarea spatiului de lucru.

Sa le luam pe rand.

  1. Care sunt nevoile echipei tale?

De cele mai multe ori, angajatii petrec mai mult de 8 ore la birou. Asta te va convinge imediat ca este absolut necesar ca alegerea mobilierului sa se indrepte spre unul cat se poate de ergonomic. Este important ca cei care lucreaza sa se simta confortabil si sa nu le fie afectata sanatatea in niciun fel.

Din momentul in care ai intalnirea cu consultantii, trebuie sa le precizezi de la bun inceput aspectul acesta. In functie de nevoie tale, acestia iti vor indrepta alegerea spre cele mai optime solutii.

Nu uita: clientul face regulile, intotdeauna iar noi il ajutam in conturarea acestora­čśŐ

  1. Bugetul

Bugetul ti-l stabilesti intotdeauna in functie de nevoi. Corect? Daca lista nevoilor este mare, bugetul pe masura.

3. Ai un space planning?

Daca nu, atunci echipa noastra iti sare in ajutor. Este un must in office design. Un instrument care iti pune in ordine toate elementele din biroul tau si care iti contureaza in linii cat mai exacte felul in care va arata viitorul tau spatiu de lucru.

4. Ai nevoie de cataloage, mostre?

Vino la sediul nostru, rezerva-ti cateva ore in agenda si alege impreuna cu echipa de proiect ceea ce ti se potriveste.

 

Photo details: Office design by 1722StudioLab

Leave a Reply