Cum arata biroul Netcentric Romania?

Amenajari birouri

 

NetCentric – compania cu profil elvetian are deja sedii pe tot globul si a ajuns si in Romania, in cladirea de birouri de la Timpuri Noi, din Bucuresti.

 

Un birou inseamna mai mult decat piese de mobilier. Lucrurile mai putin tangibile, cum ar fi sunetul si lumina, care ne dicteaza starea de spirit si pot face diferenta intre o zi de luni gri si una vesela.

Credem foarte mult in taria versatilitatii iar office designul companiei Netcentric este unul pe masura.

Inca de la inceputurile discutiei, clientul si-a dorit un element exclusiv in office design-ul companiei, si anume biroul reglabil pe inaltime.

Netcentric este printre singurele companii din Romania cu un asemenea mobilier.

Aici, echipa se simte ca acasa si beneficiaza de un cadru relaxant si motivant pentru zile si nopti la birou. O noutate ar fi ca, echipa nu are targeturi stranse si nici organigrama nu este una foarte obisnuita pentru sistemul din Romania.

Compania are sedii deschise pe tot globul, din Columbia si pana in Barcelona si ofera servicii de digital marketing la 360 de grade – consultanta, experience development, experience operations, business consulting, tech consulting, analiza Web, marketing operations etc.

In biroul din capitala sunt peste 50 de angajati, aflandu-se in continua dezvoltare si au ca obiectiv pana in 2019 extinderea echipei pana la 100 de oameni.

Dorintele clientului in materie de office design s-au redus la crearea unui ambient in care zgomotul sa nu existe. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, au fost implementate cateva phonebooth-uri.

 

Nici cafeaua nu seamana una cu cealalta in biroul NetCentric. Cafeaua este startul fiecaruia dintre noi pentru o zi perfecta.

Diminetile sunt mai pline si incarcate cu voie buna in bucataria spatioasa si cu design de lounge. Aici e locul preferat de intreaga echipa. Un spatiu suficient pentru culori, modele, mobilier diversificat si inspiratie pentru mese.

Solutiile de depozitare au fost pe check list inca de la inceput. Cu un design simplu, cu un sistem de blocare sigur si accente de culori in ton cu brandul.

 

Clientul a ales si elemente de mobilier de la care nu te saturi sa te uiti. Canapele viu colorate si ghivece cu flori cu sistem de iluminare inclus.

 

Un panou de pluta, durabil, rezistent si de mare efect are grija ca toate amintirile echipei sa fie adunate si admirate intr-un singur loc.

 

Puteti vizualiza intrega colectie foto pe www.forfitout.ro

Leave a Reply