Spatiul de lucru al companiei Softelligence, companie specializata in furnizarea de soluţii software de business, a prins contur intr-un sediu de birouri de aproximativ 700 mp in cladirea office Nova Park din nordul capitalei.

forFITOUT si-a lasat amprenta in amenajarea interioara a spatiului de lucru iar rezultatul se poate observa cu usurinta din imaginile ce urmeaza.

Birourile in care isi desfasoara activitatea cei din industria IT-ului sunt din ce in ce mai atragatoare pentru cei ce viseaza la o astfel de cariera. Mediile de lucru atractive au castigat mult teren in ultimii ani si au devenit puncte de reper in amenajarile office ale celorlalte nise de business.

Softelligence a optat pentru o varianta fresh, spatioasa si colorata.

Era gri-ului a disparut iar clientul a ales combinatiile de culori care sa emane relaxare si note de prospetime in intregul spatiu.

Zona receptiei  nu se cuantifica in mp disponibili, ci in concept, calitate si functionalitate. Designul este unul aerisit, cu o coloristica echilibrata si cu accente jucause, tocmai din designul mochetei.

 

Zonele de meeting sunt luminoase si insufletite cu panouri ce contin plante naturale. Simplu si de efect.

 

Zona de lucru a echipei este open space iar atentia catre linistea membrilor s-a concretizat in crearea unor cabine telefonice cu un design atractiv.

 

Phone booth-urile au fost proiectate ca niste spatii individuale, izolate fonic, ce pot deservi fiecarui membru al echipei ca spatiu de lucru alternativ si de scurta durata fara a perturba linistea celorlalti colegi.

 

Echipa Softelligence isi desfasoara acum activitatea intr-un mediu motivational, luminos, aerisit, imbunatatit acustic si cu o atmosfera generala echilibrata.