Cum arata sediul Air Liquide Romania?

Amenajari birouri

 

Continuam seria spatiilor de birouri ce apartin companiilor cu activitate in Romania.

De curand, forFITOUT a amenajat sediul Air Liquide din cladirea de birouri Euro Tower. Air Liquide este prezenta pe piata din Romania incepand cu 1999, fiind un recunoscut producator de gaze si furnizor de tehnologii destinate utilizarii in industria alimentara, industria grea, industria auto, sanatate si mediu.

 

De la bun inceput, clientul si-a dorit un spatiu confortabil pentru echipa, aerisit si fara elemente de decor care sa ingreuneze atmosfera.

Distribuirea deskurilor a fost facuta tinandu-se cont de o interactiune rapida si usoara. Open-space-ul este inca apreciat de companii.

 

 

Salile de meeting sunt spatioase si functionale. Peretele mobil implementat nu face altceva in afara de a partitiona spatiu in doua meeting-uri mai mici, astfel incat sa poata fi folosit in functie de cati invitati participa.

 

Dupa un meeting solicitant spatios, am proiectat si loc in care echipa poate avea un brainstorming sau o discutie rapida. Un design modern cu proprietati de absorbtie a sunetului.

 

Echipa poate avea parte de o oaza de liniste chiar in spatiul care gazduieste bucataria. Un loc luminos, aerisit si cu touche-ul de culoare potrivit.

 

 

Mai multe fotografii din proiect pot fi vizualizate pe: https://forfitout.ro/referinte/

 

Leave a Reply