Foarte simplu! Cum sa iti redecorezi biroul?

Amenajari birouri, forFITOUT in presa, Uncategorized @ro

Material publicat in revista: logo Garboarh si proiectanti logo

 

Cat de mult conteaza designul interior intr-un spatiu de birouri? Mai mult decat cel de acasa? Poate unii ar raspunde ca la fel de mult. Da, asa ar fi cel mai corect sa raspundem intrucat a doua casa o reprezinta biroul iar un design pe masura mareste cu pana la 50% productivitatea in randul intregii echipe.

Acesta este principalul motiv pentru care marile companii aleg sa investeasca in amenajarea spatiilor office. Dar cine afirma ca pentru a oferi personalitate intregului ambient de lucru trebuie sa amenajezi intreaga incapere? Nici vorba de asa ceva. Specialistii in amenajarea acestor spatii ne confirma faptul ca este suficient sa introduci in check list-ul amenajarii un singur element de design in asa fel incat sa se schimbe intreaga imagine. wall-mural-wallpaper-4

Poate fi considerata aceasta strategie si o forma de economie in ceea ce priveste investitia pe care ar suporta-o compania daca ar trebui sa amenajeze integral spatiul de lucru.

Pentru ca nu facem parte din categoria acelor specialisti care sa isi promoveaza produsele iar sfaturile practice sunt absente, va oferim dovezi vizuale ce atesta faptul ca biroul poate fi reinventat total prin apelul la un singur element.

V-ati gandit vreodata ca peretii sunt cei ce reusesc sa isi puna amprenta foarte intr-o maniera estetica superioara?

Da, peretii personalizati de specialistii  forFITOUT pot reda touche-ul de care are nevoie acel spatiu. Folosindu-ne de gama noastra diversificata de produse. Astfel, personaliattea peretilor se poate schimba ori de cate ori schimbam paleta de materiale sau solutii. Peretii din sticla, pereti tapetati, placari in maniera 3d, aplicare de folii cuterate sau orice alt serviciu din gama specialistilor poate reda o alta era intregului spatiu office.wall-mural-wallpaper-9

Apelul catre oricare dintre propunerile specialistilor reprezinta solutia corecta pentru un design aproape de perfectiune.

Vizualizeaza integral articolul pe : http://www.garbo.ro/articol/Casa-Gradina/17217/birou-redecorare.html

Sursa foto: interiormotiveslv.designshuffle.com 

Leave a Reply