Incepand cu luna mai 2015, forFITOUT incepe un parteneriat cu brandul ITALIAN SEDIOLITI, lider pe piata scaunelor de birou in Europa.

Astfel, compania a ales ca in proiectele de amenajari interioare sa utilizeze produsele brandului ITALIAN SEDIOLITI pentru ca ofera scaunele potrivite oricarui ambient de lucru, tinand cont de accesorii si finisaje si materiale de cea mai buna calitate, sisteme multiple de reglaj si ajustare si nu in ultimul rand asigura un raport echilibrat intre calitate si pret.

 

Scaune office 5

Sursa foto: Italian Sedioliti

[box] Intotdeauna am cautat excelenta ca si laitmotiv in achizitia diverselor elemente de mobilier. In cazul de fata, scaunele sunt niste componente foarte importante in designul oricarei incaperi si cu o valoare si in randul angajatilor pentru asigurarea unui minim de confort pe parcursul celor opt ore de munca. Am preferat Italian Sedioliti pentru portofoliul diversificat de modele, ultimele tendinte in finisaje si materiale, functionalitate si adaptabilitate in orice spatiu, fie ca ne adresam hotelurilor, restaurantelor, spatiilor rezidentiale, sau spatiilor office, argumenteaza Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT[/box]

Scaune office 2

Sursa foto: Italian Sedioliti