In intervalul 4-9 aprilie, o parte din echipa forFITOUT va fi prezenta  la Targul International de Mobila de la Milano. Evenimentul este unul de anvergura si atrage, anul acesta peste 2400 de expozanti din domeniul mobilierului.

Totul despre trenduri, creativitate, expresivitate, inventivitate in materie de mobilier pentru urmatoarea perioada va fi expus publicului interesat la Fiera Milano. 

“Este foarte important pentru noi sa fim la curent cu schimbarile din domeniu si sa ne intalnim cu cei mai importanti producatori de mobilier din lume. Este, totodata si  o oportunitate grozava de a intalni designeri, arhitecti, antreprenori din foarte multe tari. Vom fi prezenti la acest targ pentru a doua oara consecutiv, anul trecut fiind convinsi de calitatea si de unicitatea acestuia.

Speram sa ne intoarcem cu o viziune in tendinte asupra office designului si sa o aplicam cu succes in viitoarele proiecte forFITOUT” afirma Ionut Munteanu – CoManaging partner forFITOUT si Razvan Chert – arhitect forFITOUT.

Ramaneti alaturi de noi pentru detalii.

Pana atunci ne puteti urmari pe contul oficial de facebook: https://www.facebook.com/forfitout.ro/ unde vom fi activi zilele acestea cu fotografii si filmulete direct de la eveniment.