forFITOUT, in parteneriat cu Asociatia Prematurilor a lansat o provocare pentru partenerii sai de business.

In cadrul unui eveniment ce a avut loc vineri, invitati din multiple zone de afaceri: imobiliare, pharma, educatie, design interior, arhitectura, retail, distribuitori de aparatura medicala, It, reprezentanti din cadrul Ambasadei franceze in Romania, agentii de marketing digital, asigurari, avocati si persoane publice s-au inscris in Competitia Binelui.

Prematuritatea este o cauza draga mie si echipei forFITOUT si am lansat aceasta provocare partenerilor, pentru ca dincolo de profitabilitate este important sa fim generosi, sa ridicam nivelul de constientizare si implicarea civica, mai ales ca exista si facilitati fiscale. Important este sa ne dorim sa facem bine. Acesta este doar inceputul, “ zice Cezar Gamulescu- managing partner forFITOUT.

In aceasta provocare vor fi inscrise automat companiile care “imbratiseaza” cauza ONG-ului si care doneaza/sponsorizeaza proiectele Asociatiei Prematurilor pana pe 30 decembrie 2017.

Cei interesati de aceasta competitie si care doresc sa se inscrie, pot afla mai multe informatii la adresele de e-mail: andra.birladeanu@forfitout.ro si diana.gamulescu@asociatiaprematurilor.ro

Gala de premiere a faptelor bune va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, 2018.

Succes tuturor!

Despre forFITOUT : www.forfitout.ro

Despre Asociatia Prematurilor : www.asociatiaprematurilor.ro