Cum sa imi intretin mocheta?

Amenajari birouri, Uncategorized @ro

Mocheta aplicata in orice spatiu este un element de design cu o dubla utilizare: atat estetica dar si functionala.

Ceea ce majoritatea clientilor nu cunosc este si metoda de intretinere a acesteia pentru o durabilitate mai mare. Firma forFITOUT propune clientilor o mocheta ideala pentru orice spatiu de birouri creata de brandul Modulyss, cunoscut in intreaga industrie ca fiind un furnizor al produselor de o inalta calitate.

Ingrijirea mochetelor necesita o atentie speciala. Prin natura creatiei lor,  mochetele sunt expuse unui trafic intens si sunt concepute pentru a retine praful.

Orice alternativa de acoperire a pardoselii fie ca este intr-un ambient rezidential sau intr-un spatiu office are nevoie de o intretinere aparte. Specialistii forFITOUT va propun cateva sfaturi utile care sa dezvolte calitatea vietii acestui produs.

1. Aspirarea se face utilizandu-se un aspirator cu perie iar in sacul aspiratorului este indicat sa inserati cateva bobite de naftalina pentru a distruge toti microbii.

2. Atentie la mutarea mobilierului existent in spatiul de birouri; cel mai util ar fi sa il ridicati si sa nu il trageti pentru ca exista riscul sa lasati urme definitive pe mocheta si sa o deteriorati.

3. Daca in spatiul dumneavoastra exista fumatori si mocheta ia foc din greseala presarati imediat bicarbonat de sodiu pentru a stinge repede. Decupati firele cu o foarfeca si lipiti altele pe portiune afectata. Realizata cu atentie aceasta manevra, suprafata afectata va fi mai putin vizibila.

Eco100_L_2

4. Pentru a oferi un aspect placut si fresh se va peria mocheta cu o perie aspra.

5. Detergentii utilizati pentru a spala o mocheta trebuie sa ii testati pe o portiune mica si sa ii lasati sa actioneze cateva ore.

6. Petele existente pe mocheta se pot scoate folosindu-va de un amestec de apa minerala cu detergent de curatat geamuri. Gazul continut de apa minerala va dizolva intr-un mod rapid murdaria iar curatarea se va face mult mai usor!

7. Pentru petele de cafea se realizeaza un amestec de apa calda cu glicerina, petele de grasime se scot folosindu-se fierul de calcat incins pe o coala de hartie.

 

Pardoselile merita toata atentia necesara pentru a nu schimba calitatea designului deja conturat!

Material publicat si in: arh si proiectanti logo

Leave a Reply