Forțe noi în echipa forFITOUT

forFITOUT in presa, News, Uncategorized @ro

Articol publicat in:

mediafax-logo-150x28  logo cariere mic logo-voxcapital-ro am-logologo

„Fiecare membru al unei echipe este ca o piesă importantă dintr-un tablou. Îmi doresc să completez corect și eficient imaginea business-ului forFITOUT și împreună să suprindem din ce în ce mai mult.”

Așa sună venirea lui George Franț Alexandru în echipa forFITOUT – companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale.

Astfel, începând cu luna aceasta firma își măreste echipa cu încă un membru important, oferind clienților servicii la cheie și integrate de office design.

George Franț Alexandru este noul Technical Manager ce va coordona echipa operațională și va asigura implementarea corectă a proiectelor de fit-out, precum și dezvoltarea rețelei de subcontractori și furnizori cheie.

Cu o experiență de peste 15 ani pe acesta piață a amenajărilor office în clădirile de clasa A și având o poziția importantă în corporația în care activa, George Franț Alexandru a ales să se alăture unei noi viziuni de a face business și să-și aducă aportul prin profesionalismul, energia pozitivă, implicarea și perfectionismul în latura sa profesională.

Întrebat fiind care îi sunt așteptările vis-a-vis de forFITOUT răspunsul acestuia a fost pe măsură: „Nu am în acest moment un plan, am o misiune: să mă alătur echipei, să dezvoltăm, să creăm și să creștem împreună iar în scurt timp vor veni și rezultatele” susține acesta.

catalinnastase.ro_forFITOUT.TMeStudios-035
Credit foto: forFITOUT

Aria sa de expertiză este vastă și portofoliul său profesional se poate reduce la nume sonore pentru fitout-ul la cheie al spațiilor de birouri precum: BCR, Ideea Bank, Procredit, Johnson& Johnson, Marriot, Microsoft, Arval, Lafarge, Accenture, DBSchenker, Saint-Gobain, Unilever, Huawei, Generali, Upc, Unicredit Leasing și mulți alții.

[box type=”info”] “George Franț este un adevărat personaj de care aveam nevoie în forFITOUT. Spun asta pentru ca palmaresul său și întreg background-ul construit în ani mulți de activitate ne propulsează spre perfecțiune. Asta îmi doresc să livrez tuturor clienților și am certitudinea că împreună cu echipa mea putem realiza acest lucru” susține Cezar Gămulescu – Managing Partner forFITOUT.[/box] 

Așadar, piața amenajărilor interioare a spațiilor de birouri are nevoie de specialiști care să livreze proiecte pretențioase la cele mai înalte standarde și să le ofere clienților garanția unui proiect la cheie high-class.

 

Leave a Reply