Ionuț Munteanu a ales forFITOUT

Amenajari birouri, News, Uncategorized @ro

forFITOUT – companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale își măreste echipa în 2015 cu un membru important, oferind clienților servicii la cheie și integrate.

Astfel, începând cu luna august, Ionuț Munteanu, s-a alăturat echipei și prin experiența, soluțiile inovative și viziunea sa va contribui la dezvoltarea business-ului forFITOUT, în calitate de Co-Managing Partner.

Ionuț Munteanu, în vârstă de 34 de ani are o experiență de aproximativ 10 ani în domeniu, iar deviza lui este de „a face bine” în orice activitate în care se implică. Având o viziune modernă, creativă și optimistă și-a lăsat amprenta în sute de proiecte de amenajare interioară în ultimii ani.

[box type=”info”] Dupa 7 ani în corporație, am sesizat că nu mai este loc de evoluție, iar mediul devenise rigid și repetitiv. Factorul motivațional pentru mine nu este reprezentat de latura materială, ci de ideea de a mă exprima liber atât în planul profesional, dar și personal. Cred că lipsa motivației afectează performanța și creativitatea, de aceea am acceptat să mă alătur acestei echipe, pentru că mediul și abordarea sunt diferite, Ionuț Munteanu, Co-Managing Partner forFITOUT[/box]

Totul a pornit de la Absolvirea Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din  București care l-a propulsat spre poziții de conducere în domeniul  de business development în cadrul multor companii din România.

Ionut Munteanu  Co-Managing Partner forFITOUT
Ionut Munteanu
Co-Managing Partner forFITOUT

Traseul carierei mele a început de la facultatea pe care mi-am dorit să o fac și mă simt norocos că profesez ceea ce am învățat. Traseul meu carieristic nu mi l-am ales… a ținut și de noroc” susține Ionuț Munteanu Co-Managing Partner forFITOUT.

Tot timpul în căutarea unui sens, a ales forFITOUT pentru a coordona și pentru a oferi un plus valoare conceptului.

[box type=”info”] Venirea lui Ionuț Munteanu în echipa forFITOUT înseamnă o forță exterioară semnificativă care își îndreaptă atenția către clienți și care completează perfect echipa cu expertiză, omul de teamwork, viziune, care va aduce un suflu nou în companie, afirmă Cezar Gămulescu – Managing Partner forFITOUT.[/box]

Ionut Munteanu nu este doar omul care aduce plus valoare oricarei companii, ci este implicat si in actiuni de responsabilitate sociala fiind voluntar la „Plantam Fapte Bune in Romania – initiativa de impadurire”. O alta latura a sa este strans legata de coaching si mentoring, iar din 2011 este implicat activ in astfel de proiecte, urmand ca de anul acesta sa demareze un proiect personal si anume sa conferentieze studentilor Academiei de Studii Economice Bucuresti. Acesta doreste sa le comunice intr-o maniera relaxata tinerilor despre ceea ce inseamna viata reala de dupa facultate si sa ii ghideze in alegerile viitoare legate de cariera.

Leave a Reply