Marsala un must-have in materie de color offices!

Amenajari birouri, Uncategorized @ro

Pantone, autoritatea din lumea cromatica si principalul furnizor de culoare, ne arata in ce culori sa  vedem anul 2015 iar Marsala devine nuanta predominanta acestui an.

De ce Marsala?

Marsala este un rosu bogat, inspirat de vinul ce poarta acelasi nume. Leatrice Eiseman (Directorul Insitutului Pantone) spune despre marsala ca:  “Este o culoare organica, insa are, totodata, un aer sofisticat”.

Marsala devine trendul anului 2015 in materie de make-up, hair-style, vestimentatie, graphic design, desen industrial dar si de design interior. Consultantii din diverse domenii au imbratisat deja aceasta decizie si urmeaza sa o puna in aplicare.

Alege Marsala si in sfera de office design pentru siguranta, armonia ambientului in care iti rezolvi taskurile zilnice de la birou.

Ti se pare dificil sa amenajezi un birou folosind astfel de nuante? Da, sunt diferite dar fac diferenta dintre clasic si modern. Si birourile pot fi trendy si merita a fi asa intrucat ajuta foarte mult la productivitatea echipei care isi desfasoara activitatea in acel loc.

Cum sa aduci Marsala in biroul tau?

Ideile sunt nenumarate si posibilitatile de alegere, pe masura. Este nuanta care se potriveste atat femeilor cat si barbatilor. Este culoarea care emana creativitate si te motiveaza spre experimentare. Deja doua valori care ofera o compatibilitate si pentru spatiile de birou.

Marsala aduce un plus de eleganta in spatiile de birouri si o putem introduce prin accesorii, mocheta, vopsele pe pereti sau alte piese de accent in ambient.

Leave a Reply