Articol publicat in : logo mediafaxcomunicatedepresa logologo jurnalul bucurestiuluilogo dacicoollogo reportajonline

Proiectele forFITOUT din ultimele 4 luni starnesc interesul in mass-media iar MonssonPay PointSimigeria LucaQualitance sunt doar cateva dintre numele sonore din businessul romanesc ce ne-au ales ca partener in amenajarea spatiilor de lucru.

forFITOUT isi mareste portofoliul prin proiectele pe care le-a finalizat cu succes in primele 4 luni ale anului! Activitatea este in continua dezvoltare iar compania a devenit favorita unor firme cu notorietate din Romania.

Astfel, a fost finalizat cu succes proiectul de reamenajare a headquarterului Pay Point din Charles de Gaule Plaza, principalul operator de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani in puncte comerciale din Romania.

Orice companie isi doreste un partener de incredere indiferent de tipul de servicii la care apeleaza si suntem bucurosi ca sediul nostru a fost gestionat de profesionisti pentru amenajarea interioara. Compania forFITOUT a dovedit  atat un standard  inalt al executiei, dar si seriozitate si o buna comunicare, esentiale in orice raport de business.” Roxana Prisacariu, Manager Resurse Umane Pay Point Romania

forFITOUT ramane pe pozitii in cladirea de birouri Charles de Gaule Plaza prin faptul ca a fost ales ca si partener in amenjarea noului sediu Monsson, cel mai important dezvoltator de parcuri eoliene din Romania. Grupul de companii ofera o gama larga de servicii dedicate  proiectelor de energie regenerabila. Cea mai importanta caracteristica a partenerului nostru este faptul ca Monsson Energy Trading – furnizor de energie – este cel mai verde din Romania, cu peste 85% energie nepoluanta furnizata catre consumatorii finali. forFITOUT isi lasa aici amprenta asupra amenajarii unei suprafete de 200 mp in care angajatii firmei isi vor desfasura activitatea zilnica de la birou intr-o maniera moderna, cu accente minimaliste si conforme trendurilor.

„Nu vorbim despre o simpla amenajare cu toate elementele de baza ce fac parte din designul unui birou, ci avem idei creative, elemente inovatoare, sisteme de partitii ce ofera o nota de eleganta si rafinament intregului spatiu”, afirma Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT.

Anul 2014 pare a fi anul inovatiei iar forFITOUT  a observat acest lucru in toate proiectele desfasurate. De curand s-a incheiat un proiect demn de portofoliul nostru pentru Casa de avocati Volciuc.

Spatiul desprins parca din alta epoca a avut nevoie de continuitate dar si de renovare in acelasi timp. Am pastrat amprenta timpului prin elementele decorative retro realizate din gips pe care le-am inserat in ambient. Atmosfera creata este rafinata si de o eleganta iesita din comun.

forFITOUT implementeaza proiecte de amenajari nu doar in sfera spatiilor de birouri ci si in proiecte  comerciale precum Simigeria Luca, un renumit producator al produselor de panificatie. Astfel, compania a realizat intregul designul exterior al unui punct nou deschis in Bucuresti, precum si brandingul acestuia. Designul propus pentru amenajarea fatadei a respectat dorinta beneficiarului si anume acela de a aduce clientul intr-o zona cat mai aproape de natural, prin aspectul placut al lemnului ales . Piesa de rezistenta a designului a fost reprezentata de literele volumetrice Luca iar intregul proiect se bucura de o imagine noua in acord cu trendurile amenajarilor exterioare.

Luca

Pe linia de mobilier am oferit touche-ul de care avea nevoie sediul Qualitance din cladirea Opera Center, companie ce ofera servicii de consultanta IT pentru firmele renumite din acest domeniu.

In acest proiect ne-am pliat pe nevoile clientului in materie de mobilier si am punctat in designul interior eleganta si personalizarea intregului spatiu de lucru prin elemente de mobilier esentiale in orice birou, scaunele.

Lista proiectelor aflate sub umbrela forFITOUT nu se incheie si continuam colaborarea cu NEPI General Investment, cu sediul din Brasov. Lucrarile de aici fac referire strict la ultimele standarde privind siguranta la foc a cladirii.

Urmatoarea perioada aduce in discutie proiecte remarcabile pe piata de office design ce urmeaza a fi finalizate de forFITOUT cu acelasi simt estetic si responsabil ca pana acum.