Cel mai recent proiect de amenajare interioara aduce elemente de noutate in ceea ce priveste designul unui spatiu de birouri. Clientul si-a dorit de la bun inceput o reinventare a ambientului de lucru. Unul relaxat, fresh si motivant si care sa nu inspire o atmosfera statica.

Spatiul de 160 mp este unul de tip open, inca de la intrare unde clientii sunt intampinati de o receptie. De aici este unghiul  cel mai bun pentru a observa toate posturile de lucru, peretii placati cu sticla, panourile despartitoare tot cu sticla, mocheta etc.

 

Am mentionat la inceput ca aduce elemente de noutate. Da. O parte din natura isi are locul chiar pe spatiile de depozitare.

Muschii naturali integrati in biblioteca lor pe ici colo nu fac altceva decat sa aduca acea prospetime pe care si-o dorea clientul.

 

Era office designului se schimba si apreciem ca cei mai multi dintre clientii nostri constientizeaza acest lucru. Pe langa mobilierul solicitat, acestia isi doresc din ce in mai mult ca natura sa fie cat mai prezenta la a doua lor “acasa”. Plantele stabilizate reprezinta o alternativa moderna si durabila de animare a oricarui ambient: birouri, centre comerciale, spatii hoteliere chiar si rezidentiale. Si ceea ce este foarte important pentru client – nu implica vreun cost de intretinere” sustine Cezar Gamulescu – managing Partner forFITOUT

Un alt element care inlatura ideea de atmosfera statica este chiar acvariul integrat inca la intrare de care au fost foarte incantati si reprezentantii companiei.

 

“Apreciem mai presus de toate echipa ce o formati! corectitudinea, implicarea si creativitatea pe care ni le-ati aratat pe parcursul colaborarii. Apreciem receptivitatea si seriozitatea cu care ati tratat toate problemele si schimbarile aparute pe parcursul lucrarii. Suntem foarte incantati de biroul nostru:) Multumim pentru toate eforturile depuse!” – Oana Tache, Office Manager Rominsolv

Spatiul de discutii este si el conceput intr-un aspect mai putin intalnit in spatiile de birouri. Iti inspira intimitate, caldura si te imbie la discutii cat se poate de friendly.


In sala de conferinte tot ce se discuta, aici ramane. Peretii sunt placati cu panouri fonoabsorbante si pardoseala imbracata in mocheta.

 

Sala officiala de meeting este inchisa cu partitii de sticla si aceleasi panouri fonoabsorbante astfel incat ai senzatia din exterior ca totul se reduce la tacere:)

 

Suntem incantati ca designul curat, aerisit, animat si echilibrat a reusit sa creeze atmosfera “aproape” perfecta de lucru. Mediul in care ne desfasuram activitatea zilnica de la birou trebuie sa ne motiveze, sa ne inspire si sa lucram cu placere. Asta am dorit sa redam inca din faza de proiect iar rezultatele vorbesc de la sine, spune Razvan Chert – Design Department Manager forFITOUT.

 

*Sursa fotografiilor: forFITOUT si Catalin Nastase