forFITOUT instaleaza in premiera in Romania corpuri de iluminat suspendate

Amenajari birouri, News, Uncategorized @ro

forFITOUT instaleaza pentru prima data in Romania corpuri de iluminat suspendate cu proprietati acustice intr-o cladire de birouri din Bucuresti!

Produsele poarta amprenta brandului  Xal Hexo  cunoscut la nivel mondial pentru calitatea, unicitatea si durabilitatea tuturor produselor sale. Genul acesta de corpuri de iluminat se preteaza in spatii in care presonalizarea poarta un rol important, accentul cade pe un design inedit si pe calitate iar rezultatul atrage privirile tuturor.

[box] Este o provocare si pentru noi ca firma de amenajari in spatiile de birouri sa avem o astfel de sarcina. Este intr-adevar o premiera pe piata de office design, aceste corpuri de iluminat au fost aduse si instalate pentru prima data in Romania intr-un centru de afaceri si speram sa atraga atentia si viitorilor clienti, adauga Cezar Gamulescu Managing Partner forFITOUT[/box]

foto 3

Proprietatile acustice ale corpurilor de iluminat marca Xal Hexo  au fost testate în conformitate cu DIN ISO 354.  Aceste elemente sunt potrivite pentru zonele cu niveluri highnoise, cum ar fi holuri de hotel, centre comerciale, săli de conferințe, receptii. Corpurile de iluminat sunt confectionate din materiale cu rol de absorbtie.

Corpurile acestea de iluminat sunt deosebite atat prin estetica cat si prin functionalitate. Cu un rol acustic deosebit, led-uri si sisteme de prindere sofisticate reusesc sa se impuna in orice ambient si sa devina astfel, piesa de rezistenta a intregului design.

 

corp iluminat Xal Hexo
Sursa foto: Xal Hexo

Leave a Reply