Primul trimestru din 2014 unul dinamic!

News, Uncategorized @ro

Firma a inceput cu dreptul in anul 2014 deruland proiecte importante din sfera amenajarilor de birouri si nu numai. Astfel, forFITOUT a reusit sa isi respecte termenele de executie atat in proiectele desfasurate in Romania dar si din strainatate.

Ultimul brench deschis de UBCI Libia in Tripoli (Banca Nationala pentru Comert si Investitii) a fost predat, firma lasandu-si aici amprenta prin elementele de design propuse, partitii de sticla ABCD, placari cu sticla, placari pereti cu laminat astfel incat rezultatul a fost unul excelent.

Un proiect la cheie, finalizat recent este clinica de stomatologie din Le Mans (Franta). Lucrarile s-au desfasurat pe o perioada de 6 saptamani iar spatiul nou creat se bucura acum de dotari de rang european, mobilier de o calitate ireprosabila si finisaje deosebite.

Chiar daca s-au incheiat doua proiecte mari in afara granitelor, forFITOUT continua lucrarile de reamenajare in headquarterul Pay Point, principalul operator de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani din Romania, precum si in una din cladirile NEPI din Brasov.

Urmatorul trimestru pare a fi unul la fel de activ luand in calcul licitatiile la care forFITOUT participa  in aceasta perioada.

Leave a Reply