Scaunul din biroul tau!

Amenajari birouri, Uncategorized @ro

Studiile efectuate in domeniul muncii arata ca petrecem in birou o buna parte din timpul nostru si de cele mai multe ori ancorati in scaunul de la birou. Pentru angajatii cu meserii sedentare scaunul din birou reprezinta piesa de rezistenta in angrenajul muncii lor. Productivitatea si eficienta in spatiul de lucru pot fi direct influentate de aceasta piesa de mobilier.

“Specialistii forFITOUT incearca in toate proiectele desfasurate si in toate parteneriatele incheiate cu clienti diferiti, sa ofere sfaturile cele mai utile in ceea ce priveste alegerea scaunului intr-un birou. De la design si pana la detaliile tehnice, scaunul trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte pe care nu le poti trece cu vederea.” Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT

Partenerii Kastel cu care forFITOUT colaboreaza isi pun intotdeauna intrebarea daca lumea are nevoie de un scaun nou in conditiile in care piata este saturata de aceste piese de mobilier.

scaun kastel 1

Sursa foto: http:www.kastel.it

Raspunsul este Da. Nevoia unui scaun diferit care sa acopere cat mai multe minusuri este mare si de aceea un altfel de scaun isi poate pune accentul pe motivatia si productivitatea in randul oricarei echipe.

Amprenta unui scaun de birou trebuie sa fie lasata prin estetica dar si prin insusirile ergonomice, respectiv sa ofere un suport confortabil si natural pentru coloana si zona lombara.

Un scaun realizat din materiale caracterizate in primul rand prin durabilitate, spatiu lat, burete ferm (cu cat stratul de burete este mai gros cu atat va fi mai usor de suportat timpul petrecut la birou) si cu suport pentru zona cervicala, pare sa fie solutia ideala pentru orice angajat.

scaun kastel 3

Sursa foto: http:www.kastel.it

Daca ne adresam unui design minimalist cu accente de alb-negru si scaunul trebuie sa indeplineasca in primul rand cerinta de design, atunci o varianta utila ar fi scaunul tapitat cu piele alba, cu functii reglabile (reglarea pe inaltime a scaunului sa-ti permita sa-ti inalti sezutul suficient de mult astfel incat genunchii sa fie sub nivelul soldurilor pentru o buna circulatie a sangelui), care vin in conturarea unui confort deosebit.

Un scaun ergonomic ar trebui sa va permita ajustarea in inaltime a sezutului pentru a va permite sa stati comfortabil cu picioarele pe podea si cu genunchii la un unghi de 90 de grade si paralel cu soldurile dumneavoastra. Este foarte important ca spatele sa fie foarte bine sustinut.

scaun kastel 2

Sursa foto: http:www.kastel.it

Nu exista un model de scaun de birou potrivit pentru toata lumea, de aceea este important sa va asigurati ca scaunul este cel optim pentru voi, care sa va asigure confortul necesar, dar si o pozitie buna a corpului.  Este absolut necesar sa nu omiteti raspunsurile la intrebarile:

Ce inaltime aveti? Ce greutate aveti? Cate ore va petreceti pe scaun la birou? De ce afectiuni suferiti?

Toate acestea dar si gama variata de produse le puteti gasi accesand site-ul www.forfitout.ro sau pur si simplu cerandu-le parerea specialistilor forFITOUT la adresa de contact: office@forfitout.ro

Va dorim zile confortabile la birou!

 

 

Leave a Reply