In designul oricarui spatiu trebuie sa punctam elementele care aduc particularizare si inovatie intregului ambient: parchet, mocheta, ceramica, mobilier, partitii de diferite tipuri ( sticla, gipscarton, cu finisaj laminat ) dar sa nu uitam de tavane.

Pare un element care merita sa fie ignorat? Nicidecum. Tavanele reusesc intotdeauna sa fie piesele de rezistenta ale unei amenajari fie ca vorbim despre spatii de birouri, spatii comerciale sau spatiile din locuinta fiecaruia!

Folosind un tavan in acord cu celelalte elemente de design utilizate reusim sa transformam incaperea intr-o oaza de confort care sa te motiveze si sa iti inspire doza de optimism de care ai nevoie.

In proiectele demarate in 2014 trendul in materie de tavane a fost reprezentat de cele cu fabric( membrane din panza elastica) datorita inovatiei pe care o aduc in orice spatiu.

De ce sa alegeti tavanele cu fabric?

Tavanele cu fabric sunt potrivite pentru amatorii spatiilor cu un design modern. Ele reusesc sa creioneze un ambient demn de copertile unei reviste si sa puna amprenta inovatiei in orice spatiu.

Sistemul de tavane cu fabric este preferat datorita calitatilor pe care nu le poate contesta nimeni. Inainte de a-l alege trebuie sa tineti cont de:

  • executia usoara si rapida fara batai de cap;
  • durata de viata ridicata ( brandul Clipso cu care colaboram ofera o garantie de minim 10 ani a sistemului de tavane cu panza);
  • panza din care este confectionat tavanul este rezistenta la murdarie;
  • rezistenta la apa si umiditate; tavanele nu sunt afectate de apa, nu formeaza condens;
  • grad de adaptabilitate ridicat ( membranele din panza elastica pot fi montate in aproape orice incapere: sali de cinema, restaurante, hoteluri, mall-uri, magazine, aeroporturi, showroom-uri, standuri expozitionale, birouri, clinici);

TAVANE FABRIC 2

  • tavanele cu fabric sunt confectionate din materiale antialergice, anticancerigene;
  • intretinere usoara ( folositi o tesatura moale pentru a elimina praful depus si evitati materialele abrazive);
  • aspect estetic remarcabil; mareste volumul incaperii, datorita suprafetei netede pe care o are. Panza tavanului mascheaza fisurile sau imperfectiunile tavanului initial, ascunde cablurile si alte fire;

Avantajul care le recomanda este legat de dispersia luminii. Sistemul de tavane cu fabric uniformizeaza lumina artificiala astfel incat este foarte usor de confundat cu cea naturala, un aspect notabil cand vine vorba despre montarea acestuia intr-un spatiu de birouri de exemplu.

Pentru a crea un design deosebit acest sistem de tavane poate fi personalizat prin desene de diverse tipuri, in nuantele dorite de fiecare client fara a afecta suprafata aceastuia.

Nu uitati ca:

Unii cred ca design inseamna felul in care arata un lucru. Dar, bineinteles, totul este despre cum functioneaza acel obiect!” (Steve Jobs)

Material publicat in: arh si proiectanti logo